Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus September 2016

Tarikh Dan Lokasi Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus September 2016. Dimanakah lokasi ceramah UAI pada bulan September 2016 ini? Berikut adalah jadual kuliah Ustaz Azhar Idrus (UAI) untuk bulan September 2016 yang dipetik dari FB Ustaz Azhar Idrus Original. Sebarang perubahan tarikh dan lokasi serta maklumat lain boleh dirujuk di page FB UAI. Diantara lokasi ceramah beliau untuk bulan September 2016 ini selain di sekitar Terengganu adalah di Kelantan, Pulau Pinang, Pahang dan Selangor.

Jadual Kuliah UAI September 2016


Jadual Kuliah Ustaz Azhar Idrus September 2016

AsSalam, di sini saya kongsikan dengan semua JADUAL KULIAH Al Fadhil USTAZ AZHAR IDRUS bagi bulan September 2016 seperti dinyatakan dalam laman Facebook beliau. Sebarang PERUBAHAN akan di maklumkan dari masa kesemasa....Insha Allah. Tarikh Hari Raya Haji atau Aidiladha akan disambut di Malaysia pada 12 September 2016 yang tertakluk kepada perubahan,
tarikh lokasi Kuliah Ustaz Azhar Idrus Sept 2016

Semoga perkongsian jadual ceramah UAI bulan September 2016 ini bermanfaat buat semua. Kepada mereka yang duduk di berhampiran dengan lokasi ceramah, jom datang ramai-ramai ke majlis ilmu ceramah UAI yang penuh dengan informasi semasa dan humor ini.

0 comment... add one now