Saya suka tengok body awak yang mantap - Sebab itu saya belikan jubah

Saya suka tengok body awak yang mantap - Sebab itu saya belikan jubah. Saya suka tengok jari runcing awak. Cantik betul. Sampai takut saya nak pegang. Bukan takut patah. Tapi takut nanti jari kita tak boleh tolong antara satu sama lain. Di satu hari yang dahsyat depan yang Maha Esa.

Saya suka tengok rambut awak. Lurus macam teknik rebonding. Sebab tu saya belikan tudung. Bukan sebab jeles orang lain tengok jugak. Tapi takut nanti kena bakar api neraka.


Saya suka tengok body awak. Mantap giler. Sebab tu saya belikan awak jubah dan telekung. Supaya masa awak berjumpa dengan Kekasih awak Yang Utama nanti, awak lagi cantik dan berseri menghadap-Nya. Saya pun tumpang dapat pahala.

Saya suka tengok body awak yang mantap
Sumber Google

Saya risau tengok awak tak tidur, tak makan sebab rindu kat saya. Saya pun macam tu jugak. Awak tanya apa ubatnya? Saya pun bagi awak Al-Quran sebagai penenang jiwa. Semoga lebih cintakan-Nya dari saya.


Saya sedih tengok awak. Selalu pesan macam-macam kat saya. "Makan, minum, drive elok-elok tau. Nanti awak sakit saya susah ati bla bla bla bla". Tapi bila keluar dating sama-sama, terlalu asyik hingga tertinggal Zohor. Awak langsung tak kata apa satu pun. Berdosanya saya.


Kesimpulannya, saya memang sayangkan awak. Nak setia pada awak.  Tapi, saya dah tak sanggup nak tanggung dosa kalau kita terus ber'couple'. Saya nak kahwin dengan awak cepat-cepat. Nak hidup bahagia bersama di dunia dan akhirat terutamanya. Semoga kita saling mengingati dan menginsafi diri kita. Dosa saya sendiri pun bertimbun. Nak tanggung dosa awak lagi lepas ni. Ya Allah, ampunkanlah dosa kami. Jauhilah kami daripada perkara-perkara mungkar dan keji. Engkau pertemukanlah jodoh kami agar hubungan ini halal dan mendapat keredhaan dari-Mu Ya Allah..


<LoveLove Islam>

Lagi Artikel Menarik & HOT di sini ...

3 comments.. read them below or add one

A NOTE A NOTE 09 Februari, 2013
assalamualaikum ... kiasan yang bagus ...semoga mereka faham ... jom singgah blog saya ... follow jika sudi ...terima kasih
norfarhanah norfarhanah 10 Februari, 2013
Terbaik (Y) Yeay! Part 2 dah siap, Jom bace kisah pasangan sedang bercinta tentang Valentine's Day? Kekening^^
http://akudot.blogspot.com/2013/02/say-no-to-valentines-day-part-2_2118.html