Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD. Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat Selasa lalu.

Sinopsis Drama Dahlia Astro

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD

Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.

Lebih menarik, drama terbitan Global Station Sdn Bhd ini turut dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).


Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.

{ 30 comments.. read them below or add one }

Tanpa Nama Tanpa Nama 10 Mei, 2013
Episod 8 belum keluar lagi ye ?
Tanpa Nama Tanpa Nama 16 Mei, 2013
episod 12 pun blum...huhu
Tanpa Nama Tanpa Nama 21 Mei, 2013
episod 13,,cepat la..tulung
Tanpa Nama Tanpa Nama 21 Mei, 2013
episod 13..cepat la..
Tanpa Nama Tanpa Nama 22 Mei, 2013
episode 14 xda lagi? :(
bicarahati bicarahati 23 Mei, 2013
Sakit jiwe tgk cite ni..tp best ah..
bicarahati bicarahati 23 Mei, 2013
Best ar cite ni..lyn habis..
Tanpa Nama Tanpa Nama 23 Mei, 2013
tp xda lg episode 14
Tanpa Nama Tanpa Nama 23 Mei, 2013
Nak episod 14....plissss......
Norhayati Binti Jantan Norhayati Binti Jantan 23 Mei, 2013
Mana esp 14 ni.....
Pls download cepat xkit.....
X sabaw nak tengok citer ni
Tanpa Nama Tanpa Nama 30 Mei, 2013
Episod 17 pls
Tanpa Nama Tanpa Nama 05 Jun, 2013
Ep 19 n 20 plz
Tanpa Nama Tanpa Nama 19 Jun, 2013
Cepatlah abis drama ni...tak sobar nak tengok last episode
Cikda Cikda 19 Jun, 2013
cikda suka Dahlia .. bestt..!!!
Tanpa Nama Tanpa Nama 22 Jun, 2013
mana episod 25, 26, 28 nye.... lmbtnye....
Tanpa Nama Tanpa Nama 25 Jun, 2013
Mane episod seterusnya...aduh lambatnyai
tension ni
Tanpa Nama Tanpa Nama 25 Jun, 2013
Nape episod 25 tak adaa...pls
Tanpa Nama Tanpa Nama 25 Jun, 2013
Kenapa tak download lagi episod 25 ni...?
Tanpa Nama Tanpa Nama 26 Jun, 2013
mcm mana nk tgk?sy tekan dia kuar dramatvlive.com
Tanpa Nama Tanpa Nama 29 Jun, 2013
knp nex episod dah xde ni.............??????
Tanpa Nama Tanpa Nama 14 Julai, 2013
episod 26 n nex dah xnak tyg ke...pnt sye lyn kt cni dr awl.... smpi hati xhbskn... xtau nk tgk kt mn dah
Tanpa Nama Tanpa Nama 15 Julai, 2013
tq so muc cz dah dwnload...yeahhhh
Tanpa Nama Tanpa Nama 17 Julai, 2013
34 - habis please
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 20 Julai, 2013
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 20 Julai, 2013
Nape ep33 tak leh click? Nape download setengah jln? Payah saya nak cari...dan setahu saya drama ni sampi ep 40 kan?
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 22 Julai, 2013
Awak....ep40 takda ke..haiz... da nak abis ni...
Tanpa Nama Tanpa Nama 24 Julai, 2013
39 dan 40 please
Tanpa Nama Tanpa Nama 24 Julai, 2013
mana episode 40 niiiiiiii, tolong laaaaaa, saya dah frust ni, jgn la buat macam niiiiiii, jauh jauh dari saudi saya ikut cerita ni tiba tiba last dah berhenti
Abdulrazak Aini Abdulrazak Aini 16 Ogos, 2013
Cerita yg hebat...sedikit sebanyak menginsafkan diri saya..tahniah tuk pelakon n pengarah.