Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD. Drama bersiri Dahlia akan menemui anda di Astro Mustika HD (134) mulai 22 April 2013, Isnin hingga Rabu, 10 malam menggantikan Drama Sehangat Asmara yang telah tamat Selasa lalu.

Sinopsis Drama Dahlia Astro

Sinopsis Drama Dahlia Astro Mustika HD

Mengangkat martabat wanita bergelar isteri, itulah yang dapat disimpulkan mengenai drama baru bertajuk Dahlia. Drama ini mengisahkan perjalanan seorang wanita bernama Dahlia yang terpaksa berhadapan dengan pelbagai liku hidup, bakal menambat hati penonton dengan pelbagai babak menarik diselitkan menerusi drama tersebut.

Di bawah arahan Pali Yahya, drama bersiri sebanyak 40 episod ini bakal memberi pengalaman baru buat penonton memandangkan jalan cerita yang dimuatkan dalam drama ini penuh dengan mesej-mesej berguna buat tatapan penonton.

Lebih menarik, drama terbitan Global Station Sdn Bhd ini turut dibintangi pelakon hebat tanah air iaitu Dira Abu Zahar (Dahlia), Hans Isaac (Razman), Faizal Hussein (Fuad) dan Raja Ilya (Haliza).


Drama yang mengisahkan seorang wanita bernama Dahlia (Dira) yang terpaksa hidup bersama suaminya Razman (Hans) yang berlaku curang. Dahlia akhirnya tekad untuk bercerai dan membina hidup baru. Penceraian Razman dan Dahlia adalah adalah disebabkan desakan Haliza iaitu teman wanita Razman. Setelah bercerai, Dahlia bertemu dengan seorang ahli korporat yang baik hati bernama Fuad. Fuad banyak menjadi pendorong kepada Dahlia yang telah ditipu oleh bekas suaminya.

{ 30 comments.. read them below or add one }

Anonymous Anonymous 10 May, 2013
Episod 8 belum keluar lagi ye ?
Anonymous Anonymous 16 May, 2013
episod 12 pun blum...huhu
Anonymous Anonymous 21 May, 2013
episod 13,,cepat la..tulung
Anonymous Anonymous 21 May, 2013
episod 13..cepat la..
Anonymous Anonymous 22 May, 2013
episode 14 xda lagi? :(
bicarahati bicarahati 23 May, 2013
Sakit jiwe tgk cite ni..tp best ah..
bicarahati bicarahati 23 May, 2013
Best ar cite ni..lyn habis..
Anonymous Anonymous 23 May, 2013
tp xda lg episode 14
Anonymous Anonymous 23 May, 2013
Nak episod 14....plissss......
Norhayati Binti Jantan Norhayati Binti Jantan 23 May, 2013
Mana esp 14 ni.....
Pls download cepat xkit.....
X sabaw nak tengok citer ni
Anonymous Anonymous 19 June, 2013
Cepatlah abis drama ni...tak sobar nak tengok last episode
Cikda Cikda 19 June, 2013
cikda suka Dahlia .. bestt..!!!
Anonymous Anonymous 22 June, 2013
mana episod 25, 26, 28 nye.... lmbtnye....
Anonymous Anonymous 25 June, 2013
Mane episod seterusnya...aduh lambatnyai
tension ni
Anonymous Anonymous 25 June, 2013
Nape episod 25 tak adaa...pls
Anonymous Anonymous 25 June, 2013
Kenapa tak download lagi episod 25 ni...?
Anonymous Anonymous 26 June, 2013
mcm mana nk tgk?sy tekan dia kuar dramatvlive.com
Anonymous Anonymous 29 June, 2013
knp nex episod dah xde ni.............??????
Anonymous Anonymous 14 July, 2013
episod 26 n nex dah xnak tyg ke...pnt sye lyn kt cni dr awl.... smpi hati xhbskn... xtau nk tgk kt mn dah
Anonymous Anonymous 15 July, 2013
tq so muc cz dah dwnload...yeahhhh
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 20 July, 2013
This comment has been removed by the author.
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 20 July, 2013
Nape ep33 tak leh click? Nape download setengah jln? Payah saya nak cari...dan setahu saya drama ni sampi ep 40 kan?
Deanda Syakirah Abdul Wahid Deanda Syakirah Abdul Wahid 22 July, 2013
Awak....ep40 takda ke..haiz... da nak abis ni...
Anonymous Anonymous 24 July, 2013
mana episode 40 niiiiiiii, tolong laaaaaa, saya dah frust ni, jgn la buat macam niiiiiii, jauh jauh dari saudi saya ikut cerita ni tiba tiba last dah berhenti
Abdulrazak Aini Abdulrazak Aini 16 August, 2013
Cerita yg hebat...sedikit sebanyak menginsafkan diri saya..tahniah tuk pelakon n pengarah.