Gambar Jersi Terbaru Liverpool FC Musim 2013/14

Reina, Gerrad & Suarez
Jersi Baru Liverpool FC untuk perlawanan tuan rumah di Anfield untuk musim 2013/14 telah diumumkan menjelang pengumuman rasmi pada 30 Mei - dipetik dari Daily Mail.co.UK


Liverpool telah memberi petunjuk jelas mengenai hasrat mereka untuk mengekalkan Luis Suarez pada musim hadapan dengan menggunakan beliau sebagai model semasa memperkenalkan jalur terbaru rumah mereka.Dibuat oleh Warrior, kit rumah adalah kedua yang dihasilkan oleh pengeluar sukan Amerika dan adalah berdasarkan pada jersi kelab pada tahun 1984 - tahun di mana Liverpool memenangi kejuaraan keempat Piala Eropah.
Jersi Penjaga Gol
Jalur semua-merah mengandungi perubahan ketara dari nombor musim ini, dengan lengan dan kolar kini memaparkan trim putih di jalur yang pasti diterima oleh semua lapisan penyokong.

Dua bersulam Flames Kekal di samping logo 96 terletak di tengkuk leher baju untuk memperingati peristiwa-peristiwa di Hillsborough pada tahun 1989.

Ia adalah reka bentuk yang terbukti menjadi hit sebenar dengan kapten Gerrard,  mengesahkan pasukan telah menerima baik jersi terbaru tuan rumah ini.0 comment... add one now