Semakan Online Dan SMS Senarai Nama Layak Ke PLKN 2014

Semakan Senarai Nama PLKN 2014 - Online dan SMS

Senarai nama
PLKN
Kepada remaja yang lahir pada tahun 1996 iaitu bakal calon-calon Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Tahun 2014 anda boleh membuat semakan bagi mengetahui sama ada anda layak mengikuti PLKN siri 11 tahun 2014 bermula pada 25hb Julai 2013.

Loan approval in 10 mins & I get all these travel offers? How to get??


Untuk mengetahui perkembangan semasa berkaitan PLKN Siri 11/2014, anda dinasihatkan melayari Laman Web Rasmi Jabatan Latihan Khidmat Negara di 



Tarikh Semakan Calon PLKN Siri 11/2014
Calon PLKN Siri 11/2014 boleh disemak bermula pada 25hb Julai 2013

Semakan Secara Online Senarai Nama Terpilih Ke PLKN Siri 11/2014 
Semakan boleh dibuat setelah tarikh rasmi diumumkan iaitu pada penghujung bulan Julai 2013.

Calon boleh menyemak dengan melayari tajuk pautan di bawah:



LANGKAH – KLIK KE LAMAN RASMI SISTEM SEMAKAN ONLINE PLKN

atau

Semakan boleh dibuat melalui salah satu applikasi di bawah:

LINK 1 | LINK 2

Semakan Melalui SMS Senarai Nama Terpilih Ke PLKN Siri 11/2014 
Anda juga boleh menyemak status pemilihan dengan menggunakan Khidmat Pesanan Ringkas (SMS)

Taip: PLKN semak <No.KP> hantar ke 15888

atau telefon 03-40274747

Nota : Applikasi semakan Link 1 dan Link 2 hanya boleh dibuat pada bulan Julai 2013 setelah sesi PLKN 2014 dibuka dan diumumkan melalui Laman Web PLKN

{ 43 comments.. read them below or add one }

Tanpa Nama Tanpa Nama 06 Julai, 2013
Im Waiting For The Results !
Tanpa Nama Tanpa Nama 11 Julai, 2013
yeeeaaaahhh i like plkn.
Tanpa Nama Tanpa Nama 11 Julai, 2013
hohohoho plkn plkn...yes!!!
Tanpa Nama Tanpa Nama 11 Julai, 2013
:3 bagus.
Tanpa Nama Tanpa Nama 13 Julai, 2013
yuuhuuu harap-harap tak dapat ,sbabnya alaun kerajaan sikit sangat
Tanpa Nama Tanpa Nama 13 Julai, 2013
plkn plkn kalau alaunnya naik banyak sikit bleh la
Tanpa Nama Tanpa Nama 13 Julai, 2013
untuk pengetahuan semua pihak plkn dapat membentuk diri remaja
Tanpa Nama Tanpa Nama 13 Julai, 2013
Tak nak pergi. .:-(
Tanpa Nama Tanpa Nama 18 Julai, 2013
tak nak.pergi..tapi kene buat camne ea..:(
shavina shavina 18 Julai, 2013
saya suka plkn..... kalau dapat oklah.....ada di kalangan kita yang suka plkn tapi takut untuk menghadapinya......janganlah takut.......anggaplah ini sebagai satu peluang yang hebat yang dapat untuk diri anda sendiri......juga sesuatu yang dapat mengembangkan potensi diri anda serta dengan menyertainye, kita dapat menghadapi sesuatu cabaran dalam kehidupan dengan berani....marilah kita menyertai plkn....
Tanpa Nama Tanpa Nama 22 Julai, 2013
Ramai yang biria-ia xnk g,tpiew dcbab kn nama dh trsnrai nk wt cmnew..knew lh g..ada yg ktew plkn best cngat2,tpiew yg laen ckap truk gila..arrggghhhh!!!!!!!
Tanpa Nama Tanpa Nama 26 Julai, 2013
Tak nak pegi tkut muka hitam...tu je
Tanpa Nama Tanpa Nama 26 Julai, 2013
lamanya
Choi Lonza Choi Lonza 27 Julai, 2013
Yes ! Saya Tidak Dapat :p
Choi Lonza Choi Lonza 27 Julai, 2013
Yes ! Saya tidak dapat :p
Fareesya Minhad Fareesya Minhad 27 Julai, 2013
ishh.. 1 ogos plakk dahh.. haddoii
Narsha Cowel Narsha Cowel 27 Julai, 2013
Kenapa applikasi Link 2 tu untuk 10/2013?
Tulis 11/2014 ...
Tanpa Nama Tanpa Nama 27 Julai, 2013
plkn
boo
Tanpa Nama Tanpa Nama 27 Julai, 2013
Still xnk pergi...........
Tanpa Nama Tanpa Nama 27 Julai, 2013
Check mcm mne?
shavina methanaj shavina methanaj 27 Julai, 2013
yahooooooooooo....i dah dapat plkn.........ape lagi??????enjoylahhhhhhh
Tanpa Nama Tanpa Nama 27 Julai, 2013
Kalau check dr link ni, dia kta x trpilih mmg xkn terpilih lgsg kn or ada pmilihan lg lps ni?
Tanpa Nama Tanpa Nama 28 Julai, 2013
oww. .men. .PLKN maree. .haha!
Tanpa Nama Tanpa Nama 28 Julai, 2013
yeah2 saye masok . . Dha lame tunggu saat nie. .
ieyma Chance ieyma Chance 28 Julai, 2013
saya terpilih PLKN siri 11/2014 -_- korang2 yg terpilih tu nanti klu dah tau penempatan , kongsi2 la yer :3

https://www.facebook.com/IrHamProstyle
najwa wawa najwa wawa 29 Julai, 2013
Sy xdpat LA.
xieber zelo xieber zelo 29 Julai, 2013
sy x trplih..tp result nie comform btol??
Tanpa Nama Tanpa Nama 30 Julai, 2013
Tahun kyte berapa bulan ? 6bulan ke 3bulan ?
Tanpa Nama Tanpa Nama 30 Julai, 2013
ouh epinz. .kena ugak koe. .haha
keitai keitai 30 Julai, 2013
ni baru pngal 1... blum lagi pngal ke 2 n 3 lgi teruk... aduii,sya xterpilih...knalah tgu pngal 2 n 3.. smua remaja wajib prgi kah?
NurFirOs Ever NurFirOs Ever 31 Julai, 2013
Esok kn utk semak pggln kedua pnye..huhu tkot lh plk sbb yg ptma xdpt
NurFirOs Ever NurFirOs Ever 31 Julai, 2013
Esok kn utk semak pggln kedua pnye..huhu tkot lh plk sbb yg ptma xdpt
Tanpa Nama Tanpa Nama 01 Ogos, 2013
Terpilih...yiehaaa
nurul rafidah nurul rafidah 01 Ogos, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
nurul rafidah nurul rafidah 01 Ogos, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
nurul rafidah nurul rafidah 01 Ogos, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
Tanpa Nama Tanpa Nama 04 Ogos, 2013
aqu xdpt plkn ar..............so saddddddddd
ifaa ifaa 04 Ogos, 2013
YES AQ DPT PI PLKN..X sbr nk pi....
sabrina wilsondakau sabrina wilsondakau 29 November, 2013
Saya terpilih . Tak nak ikot . :'(