Semakan Online Dan SMS Senarai Nama Layak Ke PLKN 2014

Semakan Senarai Nama PLKN 2014 - Online dan SMS

Senarai nama
PLKN
Kepada remaja yang lahir pada tahun 1996 iaitu bakal calon-calon Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) Tahun 2014 anda boleh membuat semakan bagi mengetahui sama ada anda layak mengikuti PLKN siri 11 tahun 2014 bermula pada 25hb Julai 2013.

Loan approval in 10 mins & I get all these travel offers? How to get??


Untuk mengetahui perkembangan semasa berkaitan PLKN Siri 11/2014, anda dinasihatkan melayari Laman Web Rasmi Jabatan Latihan Khidmat Negara di 



Tarikh Semakan Calon PLKN Siri 11/2014
Calon PLKN Siri 11/2014 boleh disemak bermula pada 25hb Julai 2013

Semakan Secara Online Senarai Nama Terpilih Ke PLKN Siri 11/2014 
Semakan boleh dibuat setelah tarikh rasmi diumumkan iaitu pada penghujung bulan Julai 2013.

Calon boleh menyemak dengan melayari tajuk pautan di bawah:



LANGKAH – KLIK KE LAMAN RASMI SISTEM SEMAKAN ONLINE PLKN

atau

Semakan boleh dibuat melalui salah satu applikasi di bawah:

LINK 1 | LINK 2

Semakan Melalui SMS Senarai Nama Terpilih Ke PLKN Siri 11/2014 
Anda juga boleh menyemak status pemilihan dengan menggunakan Khidmat Pesanan Ringkas (SMS)

Taip: PLKN semak <No.KP> hantar ke 15888

atau telefon 03-40274747

Nota : Applikasi semakan Link 1 dan Link 2 hanya boleh dibuat pada bulan Julai 2013 setelah sesi PLKN 2014 dibuka dan diumumkan melalui Laman Web PLKN

{ 43 comments.. read them below or add one }

Anonymous Anonymous 06 July, 2013
Im Waiting For The Results !
Anonymous Anonymous 11 July, 2013
yeeeaaaahhh i like plkn.
Anonymous Anonymous 11 July, 2013
hohohoho plkn plkn...yes!!!
Anonymous Anonymous 13 July, 2013
yuuhuuu harap-harap tak dapat ,sbabnya alaun kerajaan sikit sangat
Anonymous Anonymous 13 July, 2013
plkn plkn kalau alaunnya naik banyak sikit bleh la
Anonymous Anonymous 13 July, 2013
untuk pengetahuan semua pihak plkn dapat membentuk diri remaja
Anonymous Anonymous 13 July, 2013
Tak nak pergi. .:-(
Anonymous Anonymous 18 July, 2013
tak nak.pergi..tapi kene buat camne ea..:(
shavina shavina 18 July, 2013
saya suka plkn..... kalau dapat oklah.....ada di kalangan kita yang suka plkn tapi takut untuk menghadapinya......janganlah takut.......anggaplah ini sebagai satu peluang yang hebat yang dapat untuk diri anda sendiri......juga sesuatu yang dapat mengembangkan potensi diri anda serta dengan menyertainye, kita dapat menghadapi sesuatu cabaran dalam kehidupan dengan berani....marilah kita menyertai plkn....
Anonymous Anonymous 22 July, 2013
Ramai yang biria-ia xnk g,tpiew dcbab kn nama dh trsnrai nk wt cmnew..knew lh g..ada yg ktew plkn best cngat2,tpiew yg laen ckap truk gila..arrggghhhh!!!!!!!
Anonymous Anonymous 26 July, 2013
Tak nak pegi tkut muka hitam...tu je
Choi Lonza Choi Lonza 27 July, 2013
Yes ! Saya Tidak Dapat :p
Choi Lonza Choi Lonza 27 July, 2013
Yes ! Saya tidak dapat :p
Fareesya Minhad Fareesya Minhad 27 July, 2013
ishh.. 1 ogos plakk dahh.. haddoii
Narsha Cowel Narsha Cowel 27 July, 2013
Kenapa applikasi Link 2 tu untuk 10/2013?
Tulis 11/2014 ...
Anonymous Anonymous 27 July, 2013
Still xnk pergi...........
shavina methanaj shavina methanaj 27 July, 2013
yahooooooooooo....i dah dapat plkn.........ape lagi??????enjoylahhhhhhh
Anonymous Anonymous 27 July, 2013
Kalau check dr link ni, dia kta x trpilih mmg xkn terpilih lgsg kn or ada pmilihan lg lps ni?
Anonymous Anonymous 28 July, 2013
oww. .men. .PLKN maree. .haha!
Anonymous Anonymous 28 July, 2013
yeah2 saye masok . . Dha lame tunggu saat nie. .
ieyma Chance ieyma Chance 28 July, 2013
saya terpilih PLKN siri 11/2014 -_- korang2 yg terpilih tu nanti klu dah tau penempatan , kongsi2 la yer :3

https://www.facebook.com/IrHamProstyle
najwa wawa najwa wawa 29 July, 2013
Sy xdpat LA.
xieber zelo xieber zelo 29 July, 2013
sy x trplih..tp result nie comform btol??
Anonymous Anonymous 30 July, 2013
Tahun kyte berapa bulan ? 6bulan ke 3bulan ?
Anonymous Anonymous 30 July, 2013
ouh epinz. .kena ugak koe. .haha
keitai keitai 30 July, 2013
ni baru pngal 1... blum lagi pngal ke 2 n 3 lgi teruk... aduii,sya xterpilih...knalah tgu pngal 2 n 3.. smua remaja wajib prgi kah?
NurFirOs Ever NurFirOs Ever 31 July, 2013
Esok kn utk semak pggln kedua pnye..huhu tkot lh plk sbb yg ptma xdpt
NurFirOs Ever NurFirOs Ever 31 July, 2013
Esok kn utk semak pggln kedua pnye..huhu tkot lh plk sbb yg ptma xdpt
nurul rafidah nurul rafidah 01 August, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
nurul rafidah nurul rafidah 01 August, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
nurul rafidah nurul rafidah 01 August, 2013
yess ! saye tak dapat plkn .
Anonymous Anonymous 04 August, 2013
aqu xdpt plkn ar..............so saddddddddd
ifaa ifaa 04 August, 2013
YES AQ DPT PI PLKN..X sbr nk pi....
sabrina wilsondakau sabrina wilsondakau 29 November, 2013
Saya terpilih . Tak nak ikot . :'(