Keputusan Terkini JDT Vs Geylang International FC 26 Januari 2016

Keputusan Terkini JDT Vs Geylang International FC 26 Januari 2016. Peminat pasukan JDT akan dapat menyaksikan pasukan kesayangan mereka beraksi dalam perlawanan pra-musim atau friendly hari Selasa ini, 26 Januari 2016 di Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin. Perlawanan persahabatan ketiga buat JDT menyaksikan mereka menanti kunjungan kelab dari Singapura iaitu Geylang International FC. Dalam dua perlawanan persahabatan di Thailand, JDT menang 1 dan tewas 1. Tewas 0-2 kepada Chonburi FC dan menang 4-2 keatas Big Bang Chula United FC.  

live score JDT Vs Geylang International FC 26 Januari 2016

Perlawanan persahabatan Johor Darul Ta'zim vs Geylang International FC akan diadakan pada jam 8:00 malam (sepak mula) dan ini merupakan sebahagian daripada persiapan JDT menjelang perlawanan kelayakan Liga Juara-Juara Asia (ACL) dan juga Liga Super 2016 yang akan bermula pada awal Februari depan. 

Keputusan Terkini JDT Vs Geylang International FC 26 Januari 2016

Keputusan perlawanan secara live score akan dikemaskini dari masa kesemasa.

  • JDT vs Geylang International FC : 2 - 1 (JDT - Amri Yahyah min 22, Amirul Hadi Zainal min 90+3 & Geylang - Amy Recha min 37)
  • Jam : 800 malam
  • Stadium Tan Sri Dato Haji Hassan Yunos, Larkin
  • Masuk : Percuma

Kesebelasan Pemain JDT :

Farizal Marlias, Marcos Antonio, Aidil Zafuan, Safiq Rahim (C), Paulo Rangel, Jorge Pereyra Díaz, S. Kunanlan, Hariss Harun, Fazly Mazlan, Amri Yahyah, Junior Eldstàl

Subs:

Izham Tarmizi, Samuel Somerville, Azamuddin Akil, Asraruddin Putra Omar, Amirul Hadi Zainal, Safee Sali, Gary Steven Robbat, Shakir Shaari, Akram Mahinan, Nazrin Nawi, Jasazrin Jamaluddin, S. Chanturu, Amer Saidin, Fadhli Shas, Azinee Taib

Semoga JDT dapat meneruskan rentak kemenangan pada perlawanan ini nanti dalam persiapan untuk mempertahankan Piala AFC dan juga Liga Super Malaysia.
Grafik sumber FB JST

0 comment... add one now