Sumbangan Tabung Pembangunan Masjid Mukim Kg Permatang Pasir Bachok Kelantan

Sumbangan Tabung Pembangunan Masjid Mukim Kg Permatang Pasir Bachok Kelantan | Perkongsian dari FB Panduan Ayatul Quran Harian

Alquran > Surah Al Baqarah> Ayat 254

"Wahai orang-orang yang beriman, belanjakanlah (di jalan Allah) sebahagian daripada rezeki yang telah Kami berikan kepadamu sebelum datang hari yang pada hari itu tidak ada lagi jual beli dan tidak ada lagi persahabatan yang akrab dan tidak ada lagi syafaat. Dan orang-orang kafir itulah orang-orang yang zalim."
Asalamualaikum..mohon bantuan derma ke tabung pembangunan masjid mukim kg permatang pasir bachok kelantan..no akaun cimb yg tertera di dlm gambar di bawah..masjid perlu dibina baru kerana struktur yg uzur dibina dengan kayu..sumbangan anda amatlah dihargai..
Photo: Asalamualaikum..mohon bantuan derma ke tabung pembangunan masjid mukim kg permatang pasir bachok kelantan..no akaun cimb yg tertera di dlm gambar di bawah..masjid perlu dibina baru kerana struktur yg uzur dibina dengan kayu..sumbangan anda amatlah dihargai..

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI1 comment... add one now

Sentiasa Panas Sentiasa Panas 18 August, 2014
Salam. Jom kita menyumbang dalam pembinaan masjid ni. Kalau kita mampu menyumbang kepada zionis melalui mcd dan starbuck, apa slhnya menyumbang kpd masjid..