Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2014

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2014
Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2014 | Berikut adalah Jadual perlawanan Suku Akhir Piala Malaysia 2014 selepas perlawanan terakhir Kumpulan A dan C semalam dan B dan D malam ini. 

JADUAL PERLAWANAN SUKU AKHIR PIALA MALAYSIA 2014


(3 dan 4 Oktober 2014)
Selangor mln FELDA United
Terengganu mln JDT
Kelantan mln Kedah
Pahang mln PDRM

(Nota: Perlawanan secara format timbal balik)
Berita terkini
Kesemua tarikh perlawanan suku akhir pertama Piala Malaysia yang pada awalnya dijadual pada 4 Oktober dipinda kepada 3 Oktober ini.
Perkara itu diputuskan Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM) bagi menghormati tarikh Hari Raya Aidil Adha yang jatuh pada 5 Oktober.
Empat perlawanan yang akan dilangsungkan pada 3 Oktober ialah Selangor menentang FELDA United di Stadium Shah Alam, Kelantan melawan Kedah di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, Terengganu menentang Johor Darul Ta'zim (Sultan Ismail Nasiruddin Shah Stadium) dan Pahang menentang PDRM di Stadium Darul Makmur, Kuantan.

Jadual timbal balik juga diubah ke 10hb & 11hb Oktober 2014 untuk membolehkan persaiapan pasukan Harimau Malaya di Piala AFF Suzuki 2014.
Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2014
Tiada perubahan dilakukan pada timbal balik kedua perlawanan suku akhir yang dijadualkan pada 17 dan 18 Oktober. - BERNAMA

Jadual Suku Akhir Piala Malaysia 2014

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

0 comment... add one now