Laman Web Peribadi Terbaru PM Datuk Seri Najib

Laman Web Peribadi Terbaru PM Datuk Seri Najib

Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak hari ini melancarkan laman web peribadi baharunya, NajibRazak.com menggantikan laman web 1Malaysia.com yang sebelum ini digunakan sebagai blog rasmi dan peribadinya.
   
"Alhamdulillah, laman web 1Malaysia berubah wajah. Saya juga lancarkan laman web peribadi baharu," kata Perdana Menteri dalam tweet terbarunya hari ini.
   
Pengunjung yang melawati kedua-dua laman web itu akan disambut dengan mesej "I am pleased to announce that my personal website, www1Malaysia.com has moved to NajibRazak.com. The existing 1Malaysia website will continue as a recognised website with contributions from all Malaysians.
   
"You can choose to either go to www1Malaysia.com or NajibRazak.com with one simple click," kata Najib.
   
Laman web NajibRazak.com mengandungi entri-entri yang pernah beliau paparkan semenjak 2008 dari laman web 1Malaysia.com selain disertakan gambar, video dan aktiviti sepanjang penglibatan Najib bergelar Perdana Menteri dan sebelum itu Timbalan Perdana Menteri.
   
Laman web 1Malaysia.com kini berfungsi sebagai platform untuk menerangkan lebih lanjut tentang konsep 1Malaysia dan dasar-dasar kerajaan.  - Bernama

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

0 comment... add one now