Video Bumbung Jejantas Di Lebuhraya Pasir Gudang Runtuh

Bumbung Jejantas Di Lebuhraya Pasir Gudang Runtuh Video Bumbung Jejantas Di Lebuhraya Pasir Gudang Runtuh  | Struktur bumbung jejantas yang merentangi Lebuhraya Pasir Gudang berhampiran Taman Kobena runtuh ketika hujan ribut petang tadi lalu menghempap dua kereta dan sebuah lori, menyebabkan dua lelaki dan tiga wanita cedera.
Kejadian pada jam 4.30 petang itu menyebabkan lalu lintas di laluan berkenaan terhalang.
Menurut kenyataan Balai Bomba Johor Baharu, runtuhan bumbung itu mengakibatkan kerosakan pada dua kereta dan sebuah lori yang sedang menggunakan lebuh raya itu.
"Lima orang cedera iaitu dua lelaki dan tiga wanita. Lelaki yang cedera itu adalah pemandu lori satu tan berusia 50-an dan seorang lagi lelaki adalah pemandu kereta berusia 30-an," menurut kenyataan itu.
Bumbung Jejantas Di Lebuhraya Pasir Gudang Runtuh
Terdahulu, seorang jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Johor Bahru memaklumkan pemandu lori yang cedera itu kini dirawat di Hospital Sultanah Aminah (HSA).
Katanya, pemandu lori itu yang tersepit di tempat duduknya, berjaya dikeluarkan oleh pasukan bomba.
Dalam kejadian ribut itu, bumbung kira-kira 30 rumah di Taman Kobena turut diterbangkan angin - Video dan gambar sumber BH online. Lagi gambar-gambar kejadian di SINI
Video Bumbung Jejantas Di Lebuhraya Pasir Gudang Runtuh 


KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

0 comment... add one now