Penyanyi Wanita Bertudung Paling Bergaya Di Malaysia

Wanita Bertudung Paling Bergaya Di Malaysia
Revolusi muzik di Malaysia juga dilihat berada pada satu fasa yang melangkah setapak ke hadapan. Penampilan seorang artis juga melambangkan imej muzik seseorang . Hari ini InTrend senaraikan penyanyi wanita bertudung paling bergaya dan digemari di Malaysia masa kini. 

Senarai Penyanyi Wanita Bertudung Paling Bergaya Di Malaysia

1. Dato Siti Nurhaliza 
Penyayi no 1 Malaysia ini mula bertudung sepenuhnya pada awal tahun 2013. Bukan sahaja lagu dan suaranya menjadi dambaan semua rakyat jelata, personaliti manja dan fesyen tudungnya sering menjadi ikutan. Berkolaberasi dengan beberapa nama fesyen terkemuka menghasilkan koleksi eksklusif tudung menjadi fenomena suatu masa dulu. 

2. Yuna
Gaya turban merupakan trademark penyanyi ini.  Boleh dikatakan Yuna merupakan trendsetter baru remaja bertudung untuk kelihatan bergaya. Tidak pernah gagal dalam bergaya kini Yuna menempa nama ke peringkat antarabangsa. 

3. Najwa Latif
Agak lama selebriti ini senyap, mungkin kala ini dirinya sibuk dengan jadual pembelajaran kolej yang padat. Biar apapun, Najwa Latif kekal menjadi pilihan golongan remaja yang minat dengan lagu dan suara chic! penyanyi muda ini. Biar fesyennya sering dikritik oleh peminat fesyen, dirinya tenang dan terus mendaki menggapai awan. 

4. Heliza Helmi
Selebriti bermata galak ini bukan sahaja miliki bakat dalam nyanyian malah bijak dalam berkata-kata. Ramai golongan universiti khususnya meminati gaya Heliza. Mungkin kerana penampilan gaya ringkas yang dipotret kan oleh Heliza merupakan citarasa masyarakat kini. Paduan gaya baju potongan “A” shape sering dipadankan dan menjadi ikutan wanita muslimah 

5. Shila Amzah
Biar dipalit pelbagai kontroversi berkaitan hubungan cinta dan juga kariernya. Shila Amzah masih bertakhta di hati peminat di Malaysia. Biar gaya tudung yang tidak pernah menjadi ikutan fesyen, Shila Amzah masih mengekalkan suara dan karya lagu yang menjadi siulan di corong radio. Menggapai awan dalam kerjayanya, kini  Shila Amzah Berjaya di negara China mengejar cita-cita. 

6. Alyah 
Selebriti berpengalaman ini bukan sahaja cantik malah gayanya sering menjadi perhatian. Ramai yang menamakan Alyah sebagai fashionista muslimah. Malah gaya Alyah juga pernah dikritik oleh peminat fesyen. Secara keseluruhan Alyah kelihatan versatil, lontaran vokal yang hebat dan paduan gaya yang memukau menjadikan Alyah seorang selebriti berpengalaman yang paling diminati.  

SUMBER : InTrend

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

2 comments.. read them below or add one

Norlia Mohd Yusoff Norlia Mohd Yusoff 10 November, 2014
alhamdulillah ramai yang dah menutup aurat.
anol anol 18 November, 2014
Mungkin sudah sampai masanya untuk mereka berdakwah sambil menghibur pula..syukur