Siaran Langsung Malaysia Vs Myanmar Piala AFF Suzuki 2016

Live Streaming Malaysia Vs Myanmar Piala AFF Suzuki 2016. Live Malaysia vs Myanmar? Skuad Harimau Malaysia kendalian jurulatih, Datuk Ong Kim Swee akan menghadapi ujian getir pada Sabtu ini, 26 November 2016. Perlawanan Malaysia vs Myanmar, tuan rumah bersama Piala AFF Suzuki 2016 Kumpulan B akan bermula jam 730 malam dan bakal disiarkan secara langsung di RTM TV2

live streaming Malaysia Vs Myanmar 26-11-2016

Siaran Langsung Malaysia Vs Myanmar Piala AFF Suzuki 2016

Perlawanan ketiga Kumpulan B ini amat penting bagi menentukan samada Malaysia layak atau tidak ke peringkat Separuh Akhir. Kedua-dua pasukan kini mengutip 3 mata dan hanya kemenangan sahaja membolehkan pasukan Malaysia layak ke peringkat seterusnya. 

Pada dua perlawanan awal kumpulan B, Malaysia menang sekali keatas Kemboja 3-2 tetapi tewas 0-1 kepada Vietnam pada perlawanan kedua. Vietnam kini mendahului carta kedudukan pasukan di Kumpulan B dengan 6 mata.
  • Perlawanan : Malaysia vs Myanmar
  • Tarikh : 26 November 2016 (Sabtu)
  • Sepak Mula : 730 malam
  • Siaran Langsung : RTM TV2 
  • Keputusan Perlawanan : Klik Malaysia vs Myanmar

Kesebelasan Pemain

  • Khairul Fahmi, Rizal Ghazali, Shahrom Kalam, Ronny Harun, Nazirul Naim, Amri Yahyah (C), Baddrol Bakhtiar, Fakri Saarani, Syazwan Zainon, Norshahrul Idlan Talaha dan Hazwan Bakri

Selamat berjuang buat semua pemain skuad Harimau Malaysia. Semoga dapat memenangi perlawanan bertemu dengan Myanmar ini dan sekaligus layak ke Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2016.

2 comments.. read them below or add one

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid 21 November, 2014
habislah tak boleh tengok channel lain dah ni...
JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA JAWATAN KOSONG KERAJAAN & SWASTA 23 November, 2014
MALAYSIA VS MYANMAR TERBAIK....SEMOGA KITA BEROLEH KEMENANGAN PERTAMA..INSYAALLAH....