Baca Novel Bila Hati Berbicara Antasya Balkis Secara Online

Baca Novel Bila Hati Berbicara Antasya Balkis Secara Online. Satu lagi novel telah diadaptasi menjadi sebuah drama menarik tontonan ramai untuk slot Akasia TV3. Novel yang dimaksudkan adalah 'Bila Hati Berbicara' karya Antasya Balkis yang telah menemui penonton TV3 sejak 28 Oktober 2014 lalu dalam Slot Akasia TV3 (Hari Isnin hingga Khamis jam 7:00 petang).

Novel Bila Hati Berbicara Antasya BalkisAntara pelakon yang membintangi drama Bila Hati Berbicara slot Akasia TV3 adalah Syafiq Kyle, Atikah Suhaime, Hafreez Adam, Azwan Kombos, Raja Ilya, Idzham Ismail, Lia Natalia, Hanna Aqeela, Marisa Yasmin dan Emelie Hanif.


Sinopsis Novel Bila Hati Berbicara

Bila Hati Berbicara mengisahkan tentang Emir Qasya, seorang jutawan muda yang sedang mencari bakal isteri dan dikelilingi oleh populariti sebagai seorang juwatan muda yang kacak dan berwawasan tinggi. Kisah peribadinya selalu menjadi buruan… wartawan. Hidupnya dilanda gosip liar dan selalu dikaitkan dengan model dan perempuan cantik. Sejak dia merwar-warkan mencari calon isteri, hidup peribadinya diintip wartawan setiap saat. Dia amat mementingkan darjat dan keturunan supaya setaraf dengan kedudukannya tetapi akhirnya telah jatuh cinta dengan Tania Katsura di dalam keadaan yang tidak terduga di kawasan setinggan yang di beri nama Lembah Jingga.
Emir merasakan Tania perempuan yang sangat istimewa tetapi hatinya selalu menafikan dia telah jatuh cinta kerana Tania tidak memenuhi ciri-ciri perempuan yang layak menjadi isterinya. Tetapi akhirnya dia sendiri yang memerangkap Tania dalam perkahwinan kerana cabaran Badri Fathul yang juga menaruh minat terhadap Tania.
Sesuatu telah terjadi di dalam perkahwinan mereka kerana fitnah dan dendam Taufik terhadap Tania kerana tidak dapat memiliki gadis itu. Apakah yang akan terjadi terhadap perkahwinan mereka dan rasa cemburu kerana sayang dapatkah kembali menyatukan cintanya terhadap Tania?
Bagi anda yang berminat untuk membaca Novel Bila Hati Berbicara secara online, anda boleh baca di bawah ini.

Baca Novel Penuh Bila Hati Berbicara Antasya Balkis (Full Version)


Download Novel Bila Hati Berbicara Antasya Balkis (Full Version)


Sila klik: Download Novel Bila Hati Berbicara Full


Baca Novel Bila Hati Berbicara Antasya Balkis Secara Online
KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

1 comment... add one now

kucha lana kucha lana 18 December, 2014
wow rupunya asal dari nocel juga cerita nie