Lokasi Dan Harga Tiket Malaysia Vs Thailand 20 Disember 2014

Lokasi Dan Harga Tiket Malaysia Vs Thailand 20 Disember 2014. Perlawanan akhir Piala AFF Suzuki 2014 perlawanan kedua akan diadakan di Malaysia selepas perlawanan pertama di Bangkok Thailand pada Rabu, 17 Disember 2014. Pihak Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM) masih belum mengumukan lagi lokasi stdium untuk perlawanan kedua ini samada Stadium Shah Alam atau Stadium Nasional Bukit Jalil.

Perlawanan Malaysia vs Vietnam tempohari dimana berlakunya kekecohan penyokong telah diadakan di Stadium Shah Alam. Dan kini selepas Stadium Nasional Bukit Jalil lulus pemeriksaan oleh pegawai FAM ada kemungkinan besar ianya akan menjadi venue perlawanan Akhir 2 Piala AFF Suzuki 2014 Sabtu depan. 

SAHStadium Nasional Bukit Jalil dipilih venue perlawanan akhir kedua Piala AFF Suzuki 2014 antara Malaysia menentang Thailand, Sabtu depan.
Perkara itu dimaklumkan Setiausaha Agung Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Datuk Hamidin Mohd Amin, petang ini.
Untuk tiket pula, tiket perlawanan Malaysia dan Thailand adalah berharga RM50 dan RM10. Penjualan tiket menerusi atas talian (online) bagi perlawanan akhir kedua Piala AFF Suzuki 2014, Sabtu depan akan mula dijual mulai esok sehingga Rabu depan.


Bagi tiket biasa pula, Hamidin berkata ia akan mula dijual di kaunter mulai Khamis ini hingga Sabtu, dengan harga ditetapkan RM50 bagi dewasa dan RM10, kanak-kanak.

BELI TIKET ONLINE MALAYSIA VS THAILAND 20 DISEMBER 2014 DI SINI

Malaysia Vs Thailand 20 Disember 2014

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI


1 comment... add one now

Bintang Sukan Bintang Sukan 13 December, 2014
FAM perlu pastikan Std Bukit Jalil berfungsi baik kali ini