Siaran Langsung Malaysia Vs Vietnam 11 Disember 2014

Siaran Langsung Live streaming Malaysia Vs Vietnam 11 Disember 2014. Skuad Harimau Malaya wajib beraksi penuh disiplin pada aksi separuh akhir kedua Piala AFF Suzuki 2014 menentang Vietnam di Stadium My Dinh, Hanoi, malam ini jam 800 malam jika mahu layak ke perlawanan akhir Piala AFF Suzuki 2014.
Live streaming Malaysia Vs Vietnam 11 Disember 2014
KEPUTUSAN MALAYSIA VS VIETNAM 11 DISEMBER 2014 DI SINI

Pasukan Malaysia diharap tidak mengulangi kesilapan terutama di bahagian pertahanan ketika aksi di Stadium Shah Alam, Ahad lalu kerana peluang menang masih terbuka jika bersandarkan rekod cemerlang Malaysia ketika menumbangkan Singapura 3-1 di tempat lawan, pada 29 November.

Skuad kendalian Dollah Salleh memulakan aksi Piala AFF Suzuki 2014 agak hambar selepas sekadar mencatatkan keputusan seri 0-0 dengan Myanmar, serta tewas ke atas Thailand 3-2 dalam aksi ke dua peringkat kumpulan B.

Bagaimanapun, Malaysia berjaya bangkit untuk menewaskan Singapura dalam penentuan slot ke separuh akhir, selepas menundukkan skuad singa itu 3-1, menerusi dua jaringan minit tambahan separuh masa kedua oleh Safiq Rahim dan Indra Putra Mahyuddin.

Malaysia walau bagaimanapun tewas 1-2 kepada Vietnam dalam perlawanan pertama Separuh Akhir Piala AFF Suzuki 2014 yang dicemari pergaduhan penonton Malaysia dan Vietnam yang difahamkan dimulakan oleh Kumpulan Inter Johor Firms.

Pemenang malam ini akan bertemu Thailand yang menewaskan Filipina dengan aggregat 3-0 pada satu lagi perlawanan separuh akhir malam tadi.

Saksikan perlawanan ini secara langsung di link live streaming di bawah ini

MALAYSIA VS VIETNAM JAM 800 MALAM 11 DISEMBER 2014
Stadium My Dinh, Hanoi

LINK 1


KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI


0 comment... add one now