Siaran Langsung Kelantan Vs Pahang 11 April 2015

Live Streaming Kelantan Vs Pahang 11 April 2015. Liga Super Malaysia 2015 perlawanan ke 7 akan menemui penonton Sabtu ini dengan 3 perlawanan akan disiarkan secara langsung ke kaca TV anda melalui rangkaian RTM dan Media Prima. Pertemuan menarik minggu ini pastinya pertembungan di antara jaguh Pantai Timur, Kelantan lawan Pahang di Kota Bharu. Kelantan di bawah jurulatih baru nampaknya masih bergelut dengan prestasi tak menentu manakala Pahang kini mula menampakkan taringnya sejak beberapa perlawanan terkini. 

PDRM kini mendahului carta Liga dengan 12 mata hasil daripada 6 perlawanan. Perak, Selangor, JDT, Terengganu dan Felda United menghuni tangga liga seterusnya dengan semua mengutip sama mata iaitu 11 mata. Persaingan sengit ini dijangkakan akan mengubah carta kedudukan liga selepas perlawanan tamat minggu ini.


Berikut adalah Jadual Siaran Langsung perlawanan Liga Super pada Sabtu, 11 April 2015. Siaran langsung perlawanan adalah di antara Kelantan-Pahang (TV3), Felda United-PDRM (TV9) dan ATM-Selangor (TV1). 
Live streaming Kelantan Vs Pahang 11 April 2015
Jadual Siaran Langsung Perlawanan Liga Super 11 April 2015
LIONS XII Vs JDT
SARAWAK VS SIME DARBY
ATM VS SELANGOR - LIVE DI RTM TV1
KELANTAN VS PAHANG - LIVE DI TV3
PERAK VS TERENGGANU
FELDA UNITED VS PDRM  - LIVE DI TV9


Keputusan penuh dan terkini semua perlawanan hari ini di Liga Super 11 April 2015 

KEPUTUSAN DAN JADUAL LIGA PERDANA INGGERIS 2014 SINI

0 comment... add one now