Sinopsis Dan Baca Novel Bukan Isteri Sempurna Secara Online

Sinopsis Dan Baca Novel Bukan Isteri Sempurna Secara Online. Drama Bukan Isteri Sempurna adalah drama terbaru yang menggantikan drama Bencinta di Slot Samarinda TV3 adalah adaptasi dari novel Bukan Isteri Sempurna karya Tulip Ungu. Pelakon utama bagi drama Bukan Isteri Sempurna ialah Dazrin Kamaruddin dan Atikah Suhaime. Tayangan telah bermula 3 September 2015 setiap Selasa hingga Khamis jam 1000 malam akan bermula pada 5 Mei 2015, Selasa di Slot Samarinda TV3.

INFO DRAMA BUKAN ISTERI SEMPURNA SLOT SAMARINDA TV3

NOVEL : Bukan Isteri Sempurna karya Tulip Ungu
Novel Bukan Isteri Sempurna Secara Online
PENGARAH : Azmi Hatta
TERBITAN : A.Aida Production / Kaki Novel
PELAKON : Atiqah Suhaime, Dazrin Kamaruddin, Mimi Ernida, Aleza Shadan, Arash Mohd, Khatijah Tan, Zulkifli Ismail, Afzan Rahman, Aishah Atan

WATAK PELAKON

Atikah Suhaime sebagai Nina
Dazrin Kamaruddin sebagai Danish Arham
Mimi Ernida sebagai Azura
Aleza Shadan sebagai Datin Rogayah

LAGU TEMA / OST BUKAN ISTERI SEMPURNA

Lagu : Bukan Isteri Sempurna
Artis : Mila Jirin
Lagu : Eddie Hamid
Lirik : A.Aida
Terbitan : Nova Music

SINOPSIS DRAMA BUKAN ISTER SEMPURNA

Nina telah diperkosa oleh Danish Arham, kembar kepada Daniel Arman. Apabila Danish Arham melarikan diri, Daniel Arman terpaksa menggantikan tempat abang kembarnya dengan mengahwini Nina. Datuk Zainuddin yang bersangka buruk dengan Nina telah melemparkan pelbagai tuduhan terhadap Nina sehingga Nina melarikan diri.

Lima tahun berlalu. Nina bertemu semula dengan Daniel Arman apabila syarikat tempat dia bekerja bergabung dengan syarikat Daniel Arman dan dia tidak dapat mengelak apabila jawatannya bertukar daripada menjadi setiausaha Zachary kepada PA Daniel Arman.

Namun begitu, Daniel Arman tidak pernah membenci Nina. Nina pula tidak pernah mengharapkan cinta Daniel Arman kerana dia sedar hakikat dirinya yang tidak sesempurna wanita lain. Tambahan pula Azzura sering bersama dengan Daniel Arman. Dan Zachary, rakan kongsi Daniel Arman yang tidak putus-putus mengharapkan cinta Nina.

Ketenteraman hidup Nina berkocak apabila Danish Arham kembali dan inginkan Nina sebagai haknya. Danish Arham melakukan pelbagai perkara untuk mendapatkan Nina kembali namun bagi Daniel Arman, Nina telah menjadi isterinya dan dia bertanggungjawab ke atas wanita itu walaupun tidak pernah wujud hubungan suami isteri yang sebenar antara mereka.


BACA NOVEL BUKAN ISTERI SEMPURNA SECARA ONLINE


0 comment... add one now