Baca Novel Cinta Si Wedding Planner Slot Akasia TV3

Novel Cinta Si Wedding Planner Online Slot Akasia TV3. Sebuah lagi drama terbaru dari adaptasi novel akan disiarkan di Slot Akasia TV3 bermula 30 Disember 2015 (Rabu) menggantikan Akulah Balqis. Novel Cinta Si Wedding Planner adalah karya Dhiyana dan bakal mengandingkan pelakon utama yang hebat, Adi Putra dan heroin meningkat naik, Mira Filzah. Senarai lagu OST Cinta Si Wedding Planner sila klik OST.

Drama Cinta Si Wedding Planner adalah terbitan Primeworks Studios Sdn Bhd dengan Mira Filzah memegang watak sebagai Izara Batrisya sementara Adi Putra sebagai Fariz Adryan. Shima Anuar pula sebagai Shirah/ Nadia.
Baca Novel online Cinta Si Wedding Planner

Sementara menunggu drama Cinta Si Wedding Planner in ditayangkan di Slot Akasia TV3, anda boleh membaca sebahagian dari novel ini secara online dari Bab 1 hingga 15. Anda juga boleh membeli Novel Cinta Si Wedding Planner ini di MPH, POPULAR, KINOKUNIYA, MUDA OSMAN, KEDAI-KEDAI BUKU atau dapatkan secara online di www.p2u.my

Sinopsis Cinta Si Wedding Planner

Drama Cinta Si Wedding Planner mengisahkan Izara Batrisya (Mira Filzah), seorang perunding perkahwinan (wedding planner) yang gagal dalam hubungan cintanya bersama Bazli (Fadlan Hazim Anuwar). Manakala Fariz Adryan (Adi Putra) pula yang merupakan bekas tentera laut juga gagal dengan hubungannya dengan Shirah (Shima Anuar). Segalanya bermula apabila Shirah berlaku curang dalam perhubungan mereka. Saksikan drama ini di Slot Akasia TV3 dalam Cinta Si Wedding Planner di kaca tv anda.

Baca Novel Cinta Si Wedding Planner Slot Akasia TV3 : BAB 1 Hingga BAB 15

Baca secara online di bawah ini atau klik Link - Baca Novel Online 

Kredit : Penerbit Karyaseni
Semoga anda terhibur setelah Baca Novel Cinta Si Wedding Planner Slot Akasia TV3 ini secara online.


0 comment... add one now