Promosi Buffet Ramadhan Di L’apprenti UPM Serdang

Promosi Berbuka Puasa Buffet Ramadhan Di L’apprenti UPM Serdang Murah Dan Sedap. Anda inginkan berbuka puasa dengan persekitaran hijau UPM, jauh dari hiruk pikuk kota dengan pelbagai hidangan yang lazat lagi menggiurkan dengan harga yang amat berpatutan???? Semuanya tersedia untuk anda di L’apprenti@Putra Restaurant !! Kami adalah sebuah restoran eksklusif bercirikan mewah yang dikelolakan sepenuhnya oleh Fakulti Sains dan Teknologi Makanan, Universiti Putra Malaysia, Serdang. Bagi Ramadhan tahun 2016 kali ini, kami menawarkan Buffet Ramadhan @ L’apprenti bermula 11 Jun hingga 1 Julai 2016. 

buffet 1

Promosi Buffet Ramadhan Di L’apprenti UPM Serdang

Kami menawarkan pelbagai juadah berbuka puasa sepanjang Buffet Ramadhan berkonsepkan gabungan masakan Traditional Melayu dan Barat seperti Gado-Gado, Kerabu Sotong, Pasembor Utara, Rojak Buah, Salad Pasta dan tidak lupa sambal traditional warisan seperti Sambal Belacan, Budu, Cencaluk, dan Sambal Kicap.
peta lokasi/ flyer
Hidangan utama istimewa yang menjadi tumpuan kali ini adalah Kambing Bakar yang di import khas dari Australia, Daging Bakar Masak Lemak Cili Padi, Pari Masak Asam Pedas, Ikan Goreng Mentega bersama Daun Kari, Kerutup Daging, Ketam Masak Halia, aneka mini-stall, serta banyak lagi hidangan menarik. 
kerabu

Sebagai penutup selera, pastinya terdapat pelbagai pilihan pencuci mulut yang menarik seperti Hazelnut Chocolate Pudding, Warm Vanilla Bread Butter Pudding, Red Velvet Lollipop, Cream Caramel, buah -buahan tropika, Kuih Melayu dan Nyonya serta di lengkapi dengan aneka gerai seperti gerai Ikan Bakar, Cucur (Cucur Pisang, Cucur Udang, Vegetables Pakoras) , Pasta, Kuey Teow Kerang / Mee Goreng Mamak, Yong Tau Foo dan Laksa / Mee Curry / Bubur.
salad/ pencuci mulut

Harga Buffet Ramadhan Di L’apprenti UPM Serdang

Harga yang di tawarkan amat berpatutan iaitu RM 59.90 (dewasa), RM 29.90 (kanak-kanak : 7- 12 tahun) dan PERCUMA 1 PAX jika menempah untuk 10 pax ke atas.
laman facebook
Lawati laman facebook kami di L'apprenti UPMuntuk maklumat lanjut. 
laman waze
Cari lokasi kami menggunakan applikasi WAZE L’Apprenti 

Untuk tempahan hubungi Puan Normala - 012-2816199 ,En Nizam – 013-2107876, Puan Syifa – 017-2800785, Puan Ainul – 03-89471159 KAMI MENANTI ANDA DI LAPPRENTI @PUTRA RESTAURANT, SERDANG, UPM!!!

Gambar Restoran

gambar restoran 1
Ruangan Lobi

gambar restoran 2
Ruangan Lobi 2

gambar restoran 3
Dining Hall

Galeri Makanan Sedap Yang Terdapat Di L’apprenti UPM

sotong tepung

telur kari

lala

ikan kari

masakan ikan

ketam masak lemak
Selamat berbuka puasa, semoga anda gembira dan berpuas hati dengan Promosi Buffet Ramadhan Di L’apprenti UPM Serdang.

0 comment... add one now