Live Streaming Keputusan Malaysia Vs Singapura 7 Oktober 2016

Panduan terkini dikemaskini pada 24 Mei 2019 jam 08:13 PM

Siaran Langsung Keputusan Malaysia Vs Singapura 7 Oktober 2016. Perlawanan menarik diantara dua jiran terdekat, Malaysia vs Singapura akan berlangsung malam ini, Jumaat – 7 Oktober 2016. Perlawanan Causeway Challenge 2016 ini akan berlangsung di Stadium Nasional, Singapura pada jam 800 malam. Siaran langsung perlawanan Malaysia vs Singapura akan disiarkan secara langsung di Astro Arena 801 dan Arena HD.

malaysiavssingapura7okt2016

Live Streaming Keputusan Malaysia Vs Singapura 7 Oktober 2016

Berikut adalah keputusan perlawanan kelas A Antarabangsa diantara pasukan Malaysia dan Singapura. Skuad Harimau Malaysia dibawah kendalian Datuk Ong Kim Swee akan menentang skuad kendalian V.Sundram Moorthy dalam persiapan menghadapi Piala AFF 2016 pada November nanti.

SINGAPURA VS MALAYSIA

  • Keputusan Penuh : Singapura 0 vs 0 Malaysia

(Std Nasional, Singapura. Jam 830 malam)

Kesebelasan Pemain

Malaysia : Khairulazhan Khalid (GK), Rizal Ghazali, Shahrul Saad, Irfan Fazail, Safawi Rasid, Baddrol Bakhtiar, Amri Yahyah (C), Hazwan Bakri, Azrif Nasrulhaq, Nazirul Naim dan Khairul Helmi Johari

Saksikan perlawanan ini secara langsung di saluran Astro Arena malam ini. Semoga skuad Harimau Malaysia dapat beraksi cemerlang dan setersunya memenangi perlawanan ini.